söndag 8 november 2009

Tävling!


eftersom jag gillar själv så mycket att vara med i tävlingar så tänkte jag att jag skulle ordna en egen tävling! Jag kände att jag ville fira lite att min besöksräknare är uppe i 30 besök på bara några dagar. Det kanske inte låter så mycket, men jag tycker det är roligt! ^^ Vinsten är den här lilla söta röda räven som skulle behöva ett nytt hem :) Jag kommer att dra vinnaren med hjälp av lottning den 26 november kl 19:00! Sista tävlingsdag är den 24 november! För att få EN lott behöver du bara skriva en liten kommentar till det här inlägget. För att få TVÅ lotter ska du också länka till den här tävlingen på din blogg. (Låna gärna bilden!) Glöm inte att skriva mail-adress i din kommentar om du inte har någon blogg så jag kan kontakta dig om du vinner!
// Kram Elsa

13 kommentarer:

 1. Har själv pysslat en del med pärlor tidigare, men just nu är det bara virkning som gäller för mig. Fast jag har en hel del pärlor som väntar på mig när suget sätter in igen :D Hittade din blogg av en slump faktiskt men nu lär jag söka mig hit fler gånger! Grattis till dina besökare och klart jag vill vara med i din tävling! Länkar från min blogg också såklart :) Lycka till med bloggandet!

  SvaraRadera
 2. Grattis till dina besökare! Visst känns det kul när folk hittar till ens blogg.
  Jag är självklart med i tävlingen och har länkat hit från min blogg.

  PS: Jag kommer inom kort att ha en tävling på min blogg också, blir glad om du vill vara med där =)

  SvaraRadera
 3. Klart jag vill vara med på utlottningen. Jag har precis startat min blogg och blir lika glad varje gång någon lämnat en kommentar. Länkar på min blogg.

  SvaraRadera
 4. Vilken fin! Jag gjorde en likadan då jag höll på med pärlor!

  SvaraRadera
 5. Hei, gratulerer med besøkere :)

  Vil gjerne være med å konkurrere (hvis du vil sende til Norge), og linker fra min blogg.

  Jeg lagde også en hel del perledyr for en stund siden, tror jeg har to kilo perler og de fleste bøkene om emnet, men siden jeg oppdaget amigurumi for to år siden har jeg bare heklet og strikket. Kommer til å følge med på bloggen din for inspirasjon :)

  SvaraRadera
 6. Så väldans söta små pärldjur du gör! Och räven skulle man verkligen vilja lägga vantarna på, speciellt då jag har en liten vovsing här hemma som kallas "Lillräven". Så här kommer min kommentar och jag har även länkat till din tävling från min blogg :)

  http://pysselstund.blogspot.com/

  SvaraRadera
 7. Självklart vill jag vara med och vinna den lilla sötnos! Risken är ju minimal att jag vinner så jag undrar om du säljer dina skapelser oxå? Har redan länkat från min blogg oxå.. =)
  Ha en fortsatt bra vecka!
  Kraaaaam
  Sanna

  SvaraRadera
 8. Hej,
  så klart jag vill vinna denna underbara räv :-)
  Du finns omskriven i min blogg.
  Så TVÅ lotter önskar jag mig.
  TACK
  K:MIA

  SvaraRadera
 9. hej! hoppas att jag har turen med mej!

  SvaraRadera
 10. Hej! Hittade hit via Mia (ovanför) och vilka fina djur du gör! Supersnygga... Den där räven skulle passa perfekt i min prylhylla, som jag håller på och tapetserar :)

  SvaraRadera
 11. Vilka fina djur. Jag vill ta hem ALLA haha
  Vilken tur att jag hittade hit så jag fick se på dom söta präldjuren, råkade klicka hit av en slump så det var super kul o få se. Du är jätte duktig!! Det är klart jag vill va med i tävlingen

  SvaraRadera
 12. jag är med! :D jätte söt räv :)

  SvaraRadera
 13. Hej klart jag vill prova lyckan och vinna din söta räv...har aldrig provat på pärlor själv , klart pärlhalsband har man ju gjort . men inga djur . vänliga hälsningar Marie
  marre71@hotmail.com

  SvaraRadera